Παίζει τώρα

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Στον αέρα

Deep House Music

00:00 24:00

Στον αέρα

Deep House Music

00:00 24:00


Μουσικό Σχολείο Λαμίας: Η χορωδία AlBaTroS σε Διεθνές Διαδικτυακό Χορωδιακό Φεστιβάλ (Βίντεο)

Η ενημέρωση από την διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Λαμίας:

“Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της χορωδίας AlBaTroS του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στο Διεθνές Διαδικτυακό Χορωδιακό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης “11th World Choir Festival on Musical, dedicated to the
Enviroment”.

Τo φεστιβάλ θα προβληθεί διαδικτυακά μέσω του YouTube στις 8-9 Μαΐου 2021 και η χορωδία AlBaTroS – υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας κας Μάιρας Παπαποστόλου – εκπροσωπεί το Σχολείο και την πόλη μας με το τραγούδι “Bohemian Rapsody” των Queen. H συμμετοχή μας θα συνοδεύεται με ένα μικρό βίντεο το οποίο θα προβάλλει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της πόλης μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Λαμιέων για την παραχώρηση του βίντεο που αποτυπώνει τα ομορφότερα σημεία στης πόλης μας, καθώς και τον κ. Άκη Λούκα για την παραχώρηση του βίντεο της χορωδίας από τη βιντεοσκόπηση της τελικής συναυλίας του Μουσικού Σχολείου Λαμίας το 2018,.

Συγχαρητήρια στον κ. Στράτο Τσίχλα – εμπνευστή του συγκεκριμένου φεστιβάλ – , στην οργανωτική επιτροπή και σε όλες τις χορωδίες από κάθε γωνιά του κόσμου που συντέλεσαν στη διεξαγωγή του.”

Το φεστιβάλ μπορείτε να το παρακολουθήσετε στους παρακάτω συνδέσμους στις 8 και 9 Μαΐου στις 8.00 μ.μ. :

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.