Αρκίτσα: Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Written by on 3 Ιουνίου 2022

Δράση στην Αρκίτσα του Δήμου Λοκρών για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η 5η Ιουνίου έχει θεσμοθετηθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με στόχο την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων για τα περιβαλλοντικά προβλήματα. Η καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθητοποίησης είναι αναγκαιότητες που πρέπει να τις υιοθετήσουμε για να διασφαλίσουμε το μέλλον της ανθρωπότητας στον πλανήτη Γη.

Ο Δήμος Λοκρών και η Κοινότητα Αρκίτσας, η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας με τη συμμετοχή της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Θείας και Πολιτικής Οικονομίας και Οικολογίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι Εθελοντές & Φίλοι Αρκίτσας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Κλείδωνας», με την αιγίδα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00 δράση καθαρισμού και κλάδευσης στην περιοχή της παραλίας, των αθλητικών γηπέδων, των παιδικών χαρών και του πάρκου της Μεγάλης Σουβάλας Αρκίτσας.

Καλούμε κάθε ενεργό πολίτη που θέλει να συμμετέχει εθελοντικά να προσέλθει την ώρα της δράσης στο σημείο συγκέντρωσης που θα είναι στο πεζοδρόμιο μπροστά από τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μεγάλης Σουβάλας Αρκίτσας.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Personel Sağlık