Θ. Καραϊσκος: H Ρούμελη φημίζεται για το Πάσχα αλλά και τους αγώνες της… Θα βγούμε νικητές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Written by on 15 Απριλίου 2020

Τους δημότες της Λαμίας ευχαρίστησε σήμερα με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λαμιέων, καλώντας τους να συνεχίσουν να τηρούν με αίσθημα ευθύνης τα μέτρα κατά του κορωνοϊού ώστε να βγούμε νικητές σε αυτόν τον αγώνα…

«Ευχαριστώ τους δημότες….»

«Ευχαριστώ για το αίσθημα ευθύνης των δημοτών μας που τήρησαν τις οδηγίες του Υπουργείου και του Δήμου. Είναι επίτευγμα το ότι παραμείναμε μέχρι σήμερα στο μηδέν κρούσμα. Ελπίζω και τις επόμενες κρίσιμες δύο εβδομάδες να συνεχίσουν να δείχνουν την ίδια υπευθυνότητα» είπε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος.

«Ευχαριστώ τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους…»

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Καραϊσκος στον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι του δήμου Λαμιέων για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες παρέχοντας τις υπηρεσίες τους αλλά και για να μείνει η πόλη καθαρή. «Ευχαριστώ τους υπαλλήλους που υπερέβαλλαν εαυτόν και κράτησαν όρθιες τις υπηρεσίες και τις δομές που προσφέρουν κοινωνικό έργο στους δημότες μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα και την υπηρεσία καθαριότητας που σε δύσκολες συνθήκες εργάζεται νυχθημερόν και καταφέρνει να διατηρεί τον Δήμο μας καθαρό…»

«Έτσι θα βγούμε νικητές….»

Το Ρουμελιώτικο Πάσχα είναι ξακουστό όμως ξακουστοί είναι και οι αγώνες μας, τόνισε ο Δήμαρχος Λαμιέων καλώντας τους δημότες να συνεχίσουν να τηρούν τις οδηγίες ακόμη και στη διάρκεια της μεγάλης γιορτής του Πάσχα.

«Δείχνοντας το ίδιο αίσθημα ευθύνης, θα βγούμε νικητές. Καλή Ανάσταση. Ας είναι η πραγματική ανάσταση που περιμένουμε όλοι μας…!»

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Personel Sağlık