Συν στον άνθρωπο: Ένα παραμυθένιο σκηνικό στο κτήμα Πασιάκου / Αύριο το μεγάλο μπαζάρ! (φωτό)

Written by on 7 Δεκεμβρίου 2019

Θα μπορούσε να είναι και το χωριό του Αη Βασίλη…

Σπιτάκια, χιονισμένα δεντράκια, πολλά πολλά φώτα, χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις Χριστουγέννων, σε ένα εκπληκτικό σκηνικό που ακούραστα συνεχίζουν να στήνουν τα μέλη του συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο», στο “Κτήμα Πασιάκου“, όπου αύριο Κυριακή  θα φιλοξενηθεί η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής». Η αγορά θα ξεκινήσει από το πρωί και θα συνεχιστεί ως αργά το βράδυ.

Για όσους δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ προσφέρει δωρεάν μετακίνηση από τις 11:00′ το πρωί μέχρι τις 7:00′ το απόγευμα (κάθε ώρα με επιστροφή), με αφετηρία την πλατεία Πάρκου.

Φέτος, εκτός από τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και τα εντυπωσιακά δώρα για τους αγαπημένους μας, το μπαζάρ αναμένεται να μας καταπλήξει με τις γεύσεις του αφού στην κουζίνα θα βρίσκεται ο κορυφαίος σεφ Κώστας Χαντζούλης που θα δημιουργήσει πρωτότυπα πιάτα. Δεν θα λείψουν όμως όπως θα δείτε και στις εικόνες και οι ρουμελιώτικες γεύσεις αφού οι κυρίες του συλλόγου ήδη έχουν φροντίσει για τα κουλουράκια, τις πίτες, το ψωμί. Από το πλάνο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα παραδοσιακά μας προϊόντα, το μέλι,  οι χυλοπίτες, ο τραχανάς, τα κρασιά, τα τσίπουρα και τα λικεράκια.

Και επειδή τα Χριστούγεννα πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, για τους μικρούς επισκέπτες ο σύλλογος έχει φροντίσει ώστε από στις 11.30 το πρωί μέχρι και το βράδυ να ζήσουν την μαγεία των γιορτών, με παραμύθια, παιγνίδια, χορό, δημιουργική γραφή και πολλές εκπλήξεις.

                       

 

πηγη-lamianow.gr

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Personel Sağlık