Παίζει τώρα

Τίτλος

Καλλιτέχνης

Στον αέρα

80’S – 90’S

10:00 15:00

Στον αέρα

80’S – 90’S

10:00 15:00


Στην Λαμία κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετα το κρούσμα στο μεταγωγών – Εξετάστηκαν πάνω από 30 αστυνομικοί!

Σε “κόκκινο” συναγερμό παραμένει η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας μετά την γνωστοποίηση του κρούσματος κορωνοϊου σε 18 χρονο Πακιστανό ο οποίος κρατούνταν στα κρατητήρια της αστυνομίας στο πλαίσιο της επαναπροώθησης στην χώρα του μιας και δεν είχε τα νόμιμα έγγραφα παραμονής. Από το απόγευμα της Πέμπτης υπήρξε μια τεράστια κινητοποίηση για την ιχνηλάτιση των επαφών του 18χρονου και μέχρι στιγμής δεν είναι λίγοι οι έλεγχοι που έχουν πραγματοποιηθεί.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ κατέφτασαν νωρίς το πρωί στη Λαμία λαμβάνοντας δείγματα από 30 και πλέον αστυνομικούς για να καταγραφεί άμεσα τυχόν διασπορά. Παρότι μέχρι και σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ δεν είχε ελέγξει την αστυνομία με παρέμβαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανού και του Δημάρχου Λαμίας Θύμιου Καραϊσκου το αίτημα δειγματοληψίας σε αστυνομικούς και προσωπικό ικανοποιήθηκε στο πλαίσιο και του συμβάντος.

Συν τις άλλοις 6 ακόμη αστυνομικοί που φέρεται να είχαν πιο κοντινή επαφή με τον 18χρονο  και τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στην μέρα από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας. Χθες το βράδυ τρεις αστυνομικοί που ήρθαν σε άμεση επαφή με τον κρατούμενο, έδωσαν δείγματα τα οποία ήταν αρνητικά.

Απολύμανση στο Αστυνομικό Μέγαρο

Στο μεταξύ το πρωί της Παρασκευής ειδικό συνεργείο απολύμανε το Αστυνομικό Μέγαρο αλλά και τα περιπολικά που χρησιμοποιήθηκαν για την μεταγωγή. Την ίδια ώρα ο κρατούμενος έχει τεθεί σε απομόνωση στα κρατητήρια.>