Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Δήμο Καλαμπαλίκη / Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Written by on 18 Αυγούστου 2020

Κανείς ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει τον αδόκητο χαμό του Δήμου Καλαμπαλίκη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Ο 61χρονος άνδρας έχασε την ζωή του μετά από παρασύρση Ι.Χ που οδηγούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα. Παρά την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας και την μεγάλη προσπάθεια των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν με την απώλεια του να βυθίζει στο θρήνο την περιοχή της Λαμίας αλλά και το Νόμο γενικότερα.

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Σήμερα Τρίτη (18/8) στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Δήμου Καλαμπαλίκη, στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Παγκράτι Λαμίας.

Συλλυπητήριο ψήφισμα εξέδωσε ο Δήμος Λαμιέων:

Έκδοση συλλυπητηρίου  ψηφίσματος και απόδοση τιμών από το  Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων,  για το θάνατο του πρώην Αντιδημάρχου και πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Δημοσθένη Καλαμπαλίκη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων,  με αφορμή τον θάνατο του πρώην αντιδημάρχου και πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Λαμιέων Δημοσθένη Καλαμπαλίκη, μετά από πρόταση του Δημάρχου Ευθυμίου Καραΐσκου, συνήλθε σήμερα, σε κατεπείγουσα, δια περιφοράς συνεδρίαση,  με θέμα  «Συλλυπητήριο ψήφισμα και απόδοση τιμών του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων,  για το θάνατο του πρώην Αντιδημάρχου και πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Δημοσθένη Καλαμπαλίκη» και με την υπ.αριθ.207/2020 απόφαση του, ομόφωνα  ενέκρινε το ακόλουθο ψήφισμα :

«… Ο πρώην Αντιδήμαρχος και πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λαμιέων Δημοσθένης Καλαμπαλίκης υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Λαμιέων με ήθος, εντιμότητα και ευσυνειδησία. Για τον αδόκητο θάνατο του, ο οποίος σκόρπισε θλίψη σε όλους μας, το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν. Ομόφωνα αποφάσισε :

– Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια  του Δημάρχου και όλων  των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, επιδίδοντας το παρόν ψήφισμα.

– Να παραστεί αντιπροσωπεία του με επικεφαλής το Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο  στην εξόδιο ακολουθία.

– Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων.

–  Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γεώργιο Κυροδήμο, ως εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων και

– Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο..…..»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το ΚΙΝ. ΑΛ Φθιώτιδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ν.Ε. Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής για τον θάνατο του Δήμου Καλαμπαλίκη

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του πρώην Αντιδημάρχου και Γενικού Γραμματέα του Δήμου Λαμιέων, Δήμου Καλαμπαλίκη για τον αδόκητο θάνατό του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ν.Ε. Φθιώτιδας Κινήματος Αλλαγής


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Personel Sağlık