ΡΑΔΙΟ Λαμία! Ήρθε και είναι πέρα από τα συνηθισμένα…

Written by on 2 Δεκεμβρίου 2019

Μια νέα προσθήκη στα ραδιοφωνικά δρώμενα της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδος από την Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου. Το ΡΑΔΙΟ Λαμία (www.radiolamia.gr) έρχεται και ευελπιστεί να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια, η καθημερινή σας συντροφιά, ανατρέποντας όλα όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα.

Πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια προσπάθεια που θα αλλάξει τις ισορροπίες και τα συνηθισμένα. Με δημοσιογράφους που θα ενημερώνουν, θα σχολιάζουν και θα καυτηριάζουν, Μουσικούς Παραγωγούς που δεν περιορίζονται σε playlist και διαλέγουν για εσάς τις καλύτερες μουσικές  αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις που θα ξεδιπλωθούν εν ευθέτω χρόνου.

Το ΡΑΔΙΟ Λαμία θα σας παρέχει ένα πλήρες πρόγραμμα 24 ώρες το 24ωρο.

Οι “Αεράτοι” με την Λίλιαν Χαχοπούλου και τον Πάνο Κατσώνη επιστρέφουν (αρχικά) Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή (από τις 10-11) με συζήτηση, σχολιασμό αλλά και συνεντεύξεις. Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή θα υπάρχει δίωρη αθλητική εκπομπή με τους Πάνο Κατσώνη, Λάμπρο Αρναούτογλου αλλά και Νίκο Μώκο. Εκεί θα μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα από τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας και όχι μόνο.

Καθημερινά ο Δημήτρης Δροσόπουλος θα σας κρατάει συντροφιά από τις 16.00 ως τις 18.00 με την καλύτερη ελληνική και ξένη μουσική. Στις επάλξεις για το ΡΑΔΙΟ Λαμία θα βρίσκονται επίσης η Ευγενία Λαμπροπούλου, η Μαρία Τσέλιου, ο Βασίλης Τσαμασιώτης, ο Δημήτρης Τσουτσουλόπουλος, ο Σπύρος Δάμπασης και ο Χρήστος Περιβολάρης.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα του ΡΑΔΙΟ Λαμία μεγαλώνει μέρα με την μέρα και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και νέες προσθήκες στο πρόγραμμα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ www.radiolamia.gr (το οποίο είναι ήδη στον αέρα) και παρακολουθήστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις μέσα από την ενημερωτική μας ιστοσελίδα.

Καλή ακρόαση…

https://www.facebook.com/radiolamiagr/


Personel Sağlık