Ο N. Σταυρογιάννης για τους νέους κόμβους: “Για την αποκατάσταση της αλήθειας… γιατί δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου οι Λαμιώτες”!

Written by on 17 Φεβρουαρίου 2020

Ανακοίνωση αναφορικά με τα έργα για τους νέους κόμβους που “τρέχουν” στην Λαμία εξέδωσε ο πρώην δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης επισημαίνοντας πως  η νέα δημοτική αρχή “…καπηλεύεται το έργο της δικής μας διοίκησης στο Δήμο Λαμιέων”.

Η σχετική ανακοίνωση

Θα ήταν πολιτικά ορθό, αλλά θα έδινε και αξιοπιστία στα λεγόμενα της Δημοτικής Αρχής, να λέει την αλήθεια για τα μεγάλα έργα που εκτελούνται και θα συνεχίσουν να εκτελούνται και το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να σταματήσει με τη γνωστή «επικοινωνιακή» τακτική να καπηλεύεται το έργο της δικής μας διοίκησης στο Δήμο Λαμιέων.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, το Σεπτέμβριο του 2018 προκηρύξαμε τους διαγωνισμούς, αφού προηγουμένως είχαμε ολοκληρώσει τις σχετικές μελέτες για τους κόμβους στην Π.Ε.Λ και έξω από την Περιφέρεια.

Το ίδιο κάναμε και το Νοέμβριο του 2018, για το κόμβο στη συμβολή των οδών Σόλωνος, Πλαταιών και Πηλίου κάτω από την οδό Κύπρου μαζί με πλακοστρώσεις πεζοδρομίων μέσα στη Λαμία αλλά και στο Σταυρό και στο Φραντζή.

Την άνοιξη του 2019, υπογράψαμε τις συμβάσεις και το καλοκαίρι του 2019, ο πρώτος κόμβος στη ΠΕΛ, κατασκευάστηκε.

Τώρα, ξεκίνησε η κατασκευή του δεύτερου κόμβου στη ΜΕΡΥΠ με καθυστέρηση και αφού δόθηκαν παρατάσεις στη διάρκεια της σύμβασης στον ίδιο ανάδοχο από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Και η άλλη ανάδοχος κατασκευαστική εταιρεία, αφού και αυτή ζήτησε παράταση και την πήρε, θα ξεκινήσει την κατασκευή του τρίτου κόμβου στην οδό Σόλωνος.

Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και κυρίως στις σωστές ημερομηνίες.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Personel Sağlık