Νέα προσπάθεια στον ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία – Ο Νίκος Τσιλαλής μιλά για τα τρία νεοσύστατα τμήματα (vid)

Written by on 28 Σεπτεμβρίου 2021

Για την προετοιμασία των νεοσύστατων τμημάτων ποδοσφαίρου γυναικών, futsal και αγωνιστικού μπριτζ μίλησε στο Τρίο Μπελκάντο και τους Πάνο Κατσώνη, Λάμπρο Αρναούτογλου και Νίκο Μώκο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, Νίκος Τσιλαλής.

Το νεοσύστατο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας έμαθε χθες το πρόγραμμά του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ανδρών όπου θα συμμετέχει στον Β’ Όμιλο, ενώ και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της για το φετινό πρώτο της ταξίδι στην Γ’ Εθνική.

Ο Νίκος Τσιλαλής μίλησε για το εγχείρημα το οποίο βρήκε αρκετούς υποστηρικτές τηρουμένων των αναλογιών και συνθηκών, αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τις έδρες των ομάδων, το συνολικό μπάτζετ και το χρόνο που χρειάστηκε να διαθέσει το νέο Δ.Σ του Ερασιτέχνη προκειμένου να λάβουν σάρκα και οστά τα τρία νέα τμήματα.

Τέλος τόνισε μεταξύ άλλων πόσο σημαίνοντα ρόλο διαδραματίζει η εγγραφή νέων μελών στον Ερασιτέχνη με δεδομένο ότι η κάθε συνδρομή, η οποία κυμαίνεται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα ετησίως, μπορεί να δώσει οικονομική ανάσα και να βοηθήσει στην εξέλιξη του εγχειρήματος!

Δείτε τις δηλώσεις του:

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Personel Sağlık