Λαμία – Ποδηλατόδρομος: 100άδες έλεγχοι και πρόστιμα!

Written by on 31 Μαρτίου 2020

Άθληση! Είναι μια από τις ελάχιστες… διεξόδους στην εποχή του κορωνοϊου και της καραντίνας. Όπως και σε κάθε πόλη έτσι και στην Λαμία ο ποδηλατόδρομος είναι εδώ και κάμποσες μέρες το πιο “Ιn” σημείο της πόλης.

πηγη-lamianow.gr

Εκατοντάδες συμπολίτες μας καθημερινά διαβαίνουν την Λεωφόρο Ελευθερίας προκειμένου να αθληθούν και να ξεφύγουν της καραντίνας έστω και για λίγη ώρα. Η κίνηση στο συγκεκριμένο σημείο αναμφίβολα έχει θορυβήσει τις αρχές υπό τον φόβο του συνωστισμού αν και οι περισσότεροι τηρούν τις αποστάσεις και συμμορφώνονται με τις οδηγίες του Υπουργείου.

Εκατοντάδες έλεγχοι και πρόστιμα καθημερινά…

Το “μποτιλιάρισμα” στην Νότια πλευρά της πόλης όπως αναφέραμε και παραπάνω προβληματίζει τις αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται ακόμη και να απαγορευτεί η μετακίνηση -άθληση των πολιτών στο συγκεκριμένο σημείο. Το απόγευμα της Τρίτης να σημειώσουμε πως 3 περιπολικά και ένα το οποίο βρισκόταν ανά τακτά διαστήματα στο σημείο περιπολούσαν ενώ έπαιζαν από τα μεγάφωνα τους τα ηχητικά μηνύματα περί μη συνωστισμού. Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης περίπου 150 έλεγχοι στους βαδιστές και βεβαιώθηκαν παραβάσεις μιας και όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες κάποιοι αθλούμενοι βρίσκονταν σε μεγάλη απόσταση από το σημείο διαμονής τους.

Αναμφίβολα ο συνωστισμός στον ποδηλατόδρομο έχει να κάνει και με το σφράγισμα των υπολοίπων αθλητικών χώρων ωστόσο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ αν η κατάσταση παραμείνει ίδια δεν αποκλείεται ακόμη και να απαγορευτεί η κίνηση των αθλούμενων στο συγκεκριμένο σημείο.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία θα επανεκτιμήσουν την κατάσταση και θα αποφασίσουν σχετικά τα επόμενα 24ωρα!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Personel Sağlık