Λαμία: Ο λοιμοξιολόγος Θανάση Σκουτέλη στο δημαρχείο – Τι αποφασίστηκε (Βίντεo)

Written by on 21 Οκτωβρίου 2020

Σύσκεψη με αφορμή την πανδημία η οποία “κυκλώνει” την χώρα μας αλλά “χτυπάει” δυνατά την πόρτα και στην περιοχή μας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο δημαρχείο της Λαμίας. Μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου στην οποία συμμετείχαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Στασινός και Αθανάσιος Ντούζγος, ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο διοικητής του νοσοκομείου της Λαμίας, Ανδρέας Κολοκυθάς και ο Λαμιώτης λοιμοξιολόγος Θανάσης Σκουτέλης, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον Covid 19.Στην τοποθέτηση του ο κύριος Σκουτέλης σημείωσε: “… το πρόβλημα στην περιοχή δεν είναι σημαντικό ακόμη και το θετικό είναι πως υπάρχει πολύ καλή οργάνωση για την αντιμετώπισή του κορονοϊού. Άλλωστε τα μέτρα και η καλή οργάνωση είναι τα μέσα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να πετύχουμε” επισήμανε ο κύριος καθηγητής που είναι μέλος της επιτροπής λοιμοξιολογων κατά του Covid 19. “… τα αποτελέσματα είναι θετικά αλλά πρέπει να παραμείνουν θετικά γιατί τα πράγματα θα δυσκολέψουν σίγουρα. Με τα κρούσματα που καταγράφονται σήμερα δεν μπορούμε να πάμε στον Χειμώνα. Δεν υπάρχουν μυστικά, οι πολίτες θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα αυτοπροστασίας και να μην πανικοβάλλονται”.

Ο δήμαρχος Λαμιέων κ. Καραϊσκος σημείωσε πως η δημοτική αρχή προχωρά με σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας ενώ στο πλαίσιο της συζήτησης με τον κ. Σκουτέλη προτάθηκαν και ιδέες για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του κορωνοϊου οι οποίες θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Καμπανάκι από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας

“Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, όχι ανησυχητική αλλά αυξητική και μας ανησυχεί ότι η διασπορά δεν είναι ελεγχόμενη αλλά άτακτη. Τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς τα τελευταία 24ωρα και θα πρέπει οι πολίτες να λάβουν καλύτερα μέτρα αυτοπροστασίας…” συμπλήρωσε ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου για το επόμενο διάστημα.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να ζητηθεί από τον ΕΟΔΥ ικανή ποσότητα γρήγορων τεστ και με σταθμούς που θα στηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης να ελέγχονται οι πολίτες.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Personel Sağlık