Current track

Title

Artist

Current show

Λαϊκά

00:00 06:00

Current show

Λαϊκά

00:00 06:00


Λαμία: Η “φτηνή” αντιπολίτευση εις βάρος του ΠΑΣ Λαμία είναι εις βάρος της πόλης μας (Βίντεο)

Written by on 27 Αυγούστου 2021

Αίσθηση, ίσως και αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν σε όσους παρακολούθησαν το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Λαμιέων, οι τοποθέτησεις – ερωτήσεις του πρώην δήμαρχου Λαμιέων και επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, Νίκου Σταυρογιάννη, αναφορικά με τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο κλειστό Γυμναστήριο της Καμαρίτσας. Και ενώ άπαντες καμαρώνουμε για την πορεία του ποδοσφαιρικού ΠΑΣ Λαμία που μας εκπροσωπεί στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ο πρώην δήμαρχος της πόλης με ερωτήσεις που έθεσε, δημιούργησε -άγνωστο αν ήταν άθελα του- κλίμα, εμπλέκοντας αναιτίως τον σύλλογο. Μεταξύ άλλων λοιπόν ρώτησε: “…αν υπάρχει οικοδομική άδεια, αν δούλευε προσωπικό του δήμου ή αν έχει γίνει κάποια προγραμματική σύμβαση και υπό ποιο καθεστώς απασχολούνταν οι εργάτες”, με την αιτίαση της ασφάλειας αυτών και με στόχο να αντιπολιτευτεί των κινήσεων της δημοτικής αρχής.

Αναμφίβολα στην ασφάλεια των εργαζομένων και στην νομιμότητα, δεν χωράει συζήτηση. Ωστόσο, το να γίνεται επίκληση στο όνομα του ΠΑΣ Λαμία και να εμπλέκεται σε μια όπως επιχειρήθηκε “πλάγια” ίσως και “φτηνή” αντιπολίτευση δεν βοηθά, ούτε τιμά κανέναν, πόσω μάλλον έναν σύλλογο ο οποίος μας έχει κάνει ουκ ολίγες φορές περήφανους. “Οι εργασίες που γίνονται σε οποιαδήποτε σημείο του δήμου είναι νόμιμες και κανονικές” σημείωσε ξεκάθαρα ο δήμαρχος Λαμιέων και συνέχισε: “…ξέρετε πολύ καλύτερα από μένα κ. Σταυρογιάννη. Όλες οι εγκαταστάσεις στην Καμαρίτσα και την ευρύτερη περιοχή ανήκουν στην ιδιοκτησία του δήμου. Ότι γίνει εκεί είναι θέμα του δήμου. Άρα αν γίνεται εξωραισμός των αποδυτηρίων της Λαμίας, κάτι το οποίο μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες της Λαμίας, γιατί έτσι πρέπει να γίνει, η ομάδα της Λαμίας είναι πρώτη εθνική και όλοι πρέπει να την υποστηρίξουμε. Όμως τις εγκατάστασεις δεν τις παίρνει μαζί της η Λαμία της κρατάει ο δήμος Λαμιέων και τις χρησιμοποιεί όπως θέλει. Άρα λοιπόν είναι και προς όφελος του δήμου και κανονικές και νόμιμες”.

 

Νωρίτερα ο κ. Σταυρογιάννης είχε κάνει τις συγκεκριμένες τοποθετήσεις – ερωτήσεις: “Στον χώρο της Καμαρίτσας εκτελούνται εργασίες και γινόταν, γίνεται, κατασκευή ενός κλειστού χώρου που χρειαζόταν η ομάδα. Πως γινόταν οι εργασίες, υπάρχει οικοδομική άδεια, δούλευε προσωπικό από τον Δήμο μας και με ποιες συμβάσεις απασχολούνταν αυτό το προσωπικό, η αν είχε υπάρξει μέσω δημοτικού συμβουλίου κάποια απόφαση, μια έγκριση μέσω μιας προγραμματικής σύμβασης να εκτελούνται από την ομάδα αυτές οι εργασίες. Ποιοι απασχολούνταν; Οι λόγοι είναι για την ασφάλεια των εργαζομένων και πάνω από όλα και με τα προβλήματα έλλειψης ασφάλειας όταν υπάρχει”.

 

Η πρόοδος του ποδοσφαιρικού ΠΑΣ Λαμία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πρόοδο και διαφήμιση της πόλης μας. Αυτό πιθανολογούμε δεν χωράει αμφισβήτηση, ας ελπίσουμε λοιπόν ότι τα συγκεκριμένα ερωτήματα του πρώην δημάρχου ήταν απλά άστοχα και δεν είχαν στόχο να εμπλέξουν τον ΠΑΣ σε “πονηρές” συζητήσεις την στιγμή μάλιστα που η ομάδα, χρόνια τώρα, αποτυπώνει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων ότι κινείται με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα…

Εν κατακλείδι, να σημειώσουμε πως – από το ρεπορτάζ του lamianow.gr – προκύπτει μεγάλη δυσαρέσκεια από πλευράς συλλόγου μετά τις συγκεκριμένες τοποθετήσεις-ερωτήσεις του κ. Σταυρογιάννη με κύκλους της διοίκησης να σημειώνουν πως οι συγκεκριμένες αναφορές-ερωτήσεις-τοποθετήσεις “…ήταν εντελώς άτοπες και άστοχες λίγο πριν η ομάδα ριχτεί στο νέο πρωτάθλημα”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Personel Sağlık