Λαμία: 13χρονη κατήγγειλε τον 45χρονο θείο της για βιασμό / Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Written by on 4 Ιουνίου 2020

Με μία σοβαρή καταγγελία ασχολείται από τη χθεσινή ημέρα υποδιεύθυνση ασφαλείας Λαμίας. Όπως κατήγγειλε ένα 13χρονο κορίτσι στον πατέρα της ο θείος της ρουμανικής υπηκοότητας την βίασε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 45χρονος άνδρας πρότεινε στο κορίτσι να πάνε βόλτα με το φορτηγό του. Εκείνη δέχθηκε και ο 45χρονος την πήγε σε ερημική τοποθεσία, ακινητοποίησε το φορτηγό και την βίασε.

Το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι ανέφερε το περιστατικό στον πατέρα της ο οποίος άμεσα την πήρε και την οδήγησε στο αστυνομικό μέγαρο προκειμένου να καταθέσει και να καταγγείλει τι συνέβη. Άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες και ο 45χρονος άνδρας συνελήφθη από τις αρχές οι οποίες διερευνούν σε βάθος το περιστατικό.

Οσον αφορά τη 13χρονη εξετάστηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας προκειμένου να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν ευρήματα ασέλγειας. Ο 45χρονος Ρουμανος πρωην άνδρας θείας του κοριτσιού αρνείται τις κατηγορίες. Με το περιστατικό ασχολείται η υποδιεύθυνση ασφαλείας Λαμίας.

Το απόγευμα o 45χρονος αναμένεται να περάσει τη πόρτα του δικαστικού μεγάρου της Λαμίας  προκειμένου να απολογηθεί.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Personel Sağlık