Ήταν όλοι εκεί για τον Κωνσταντίνο Αρβανίτη! All… around o Μητροπολίτης Συμεών! (Εκατοντάδες φωτογραφίες)

Written by on 22 Δεκεμβρίου 2019

Φιλικός αγώνας μπάσκετ, εις μνήμην του αρχιφύλακα Κωνσταντίνου Αρβανίτη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Χαλκιοπούλειο. Το παρών στην εκδήλωση μνήμης έδωσαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κυρμανιδης, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Καραΐσκος καθώς και αρκετοί αντιδήμαρχοι. Φυσικά παρούσα η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Ρεπορτάζ-Φωτο: Λάμπρος Αρναούτογλου

Το παρών στην εκδήλωση μνήμης έδωσαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Καραΐσκος καθώς και ο Αντιδήμαρχος στον τομέα Αθλητισμού κ. Φώσκολος, η αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Ποντίκα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Κυροδήμος και o αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Κυρμανίδης.

Τιμητικές πλακέτες δώθηκαν στην οικογένεια του αείμνηστου αρχιφύλακα ενώ ο Δήμαρχος κ. Καραΐσκος και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Φώσκολος έδωσαν από μία φανέλα στις κόρες του Κωνσταντίνου Αρβανίτη.

Οι πρόεδροι των Ενώσεων των Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας Νίκος Τριανταφύλλης  και Ευρυτανίας  Κώστας Τσιαμάκης  ευχαρίστησαν όλους όσους έδωσαν το παρόν και ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Σουταρε, Σκοραρε και έκανε και τζαμπολ ο… all around Μητροπολίτης Φθιώτιδας

Σε μια άκομη εκδήλωση τα βλέμματα έκλεψε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ Συμεών ο οποίος σουτάρε, σκόραρε αλλά έκανε και το τζαμπολ της φιλικής αναμέτρησης. Ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς κ. Κανέλλος δεν δίστασε επίσης να δοκιμάσει την τύχη τους στις βολές οπως  και ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραισκος.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Personel Sağlık