Γοργοπόταμος: Βίντεο – Αφιέρωμα στην Εθνική Αντίσταση – Όταν η υφήλιος υποκλίθηκε

Written by on 27 Νοεμβρίου 2020

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, κατά την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης και της Ανατίναξης του Γοργοποτάμου, παρουσιάζουμε όπως και σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ, τον εορτασμό στο συγκεκριμένο σημείο δίπλα στη γέφυρα. Φέτος λόγω κορονοιού ο εορτασμός όπως ήταν άλλωστε φυσικό… αναβλήθηκε. Εδώ και μήνες μας τριγύριζε η ιδέα ενός αφιερώματος σε αυτό το γεγονός Παγκόσμιας εμβέλειας.  Η συγκεκριμένη συγκυρία ήταν αφορμή αλλά και ταυτόχρονα ιδανική για κάτι τέτοιο…

Ένα αφιέρωμα στο οποίο δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, μπήκαμε μέσα στα γεγονότα της εποχής και δεν σας το κρύβουμε πως βγήκαμε σοφότεροι. Ως ομάδα του Lamianow.gr θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους και Δ.Σ του “Φίλοι Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και Σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης” του Δήμου Λαμιέων για την βοήθειά τους σε αυτή την προσπάθεια καθώς και σε όλους εσάς για τη μόνιμη στήριξή σας. Ελπίζουμε να το απολαύσετε όσο εμείς και βλέποντάς το, να “ψηλώσετε” λίγο περισσότερο ως Λαμιώτες, και ως Έλληνες!

Αυτό το οποίο μπορούμε να σας υποσχεθούμε, είναι πως θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη και ζήλο ώστε να σας προσφέρουμε συνεχώς όλο και πιο ποιοτικό και ουσιαστικό περιεχόμενο.

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: LAMIANOW
Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Πάνος Κατσώνης, Λίλιαν Χαχοπούλου
Αφήγηση: Λίλιαν Χαχοπούλου
Κάμερα – Μοντάζ: Πάνος Κατσώνης
Voice Over: Νίκος Μώκος
Επιμέλεια Παραγωγής: Νίκος Αξελής
Copyright 2020 – LAMIANOW


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Personel Sağlık