Φθιώτιδα: Παραμένουν οι περιορισμοί στις Λαϊκές Αγορές / Καλούμε τους βουλευτές να πάρουν θέση δηλώνουν οι πωλητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Written by on 29 Μαΐου 2020

Και ενώ τα αυστηρά μέτρα κατά του κορωνοϊού αίρονται ένα ένα, οι πωλητές των λαϊκών αγορών ακόμη περιμένουν το τέλος των περιορισμών.

Έτσι εξακολουθούν να συμμετέχουν εναλλάξ με τα ευπαθή προϊόντα να παραμένουν απούλητα και πολλές φορές να καταστρέφονται. Ταυτόχρονα, η κατάσταση δημιουργεί τεράστια οικονομικά προβλήματα στους εμπόρους των λαϊκών αγορών.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο Ράδιο Λαμία και το LamiaNow, ο εκπρόσωπος του σωματείου τους Δημήτρης Τσακμάκης, αν δεν αρθούν άμεσα τα μέτρα ο κλάδος θα καταρρεύσει ενώ αφήνει αιχμές και για την Ομοσπονδία τους που εδρεύει στην Αθήνα, ότι δεν δείχνει διάθεση διεκδίκησης, αφήνοντας στην μοίρα τους, τους παραγωγούς της επαρχίας.

«Καλούμε τους βουλευτές του Νομού μας να σταθούν στο πλευρό μας και να κινητοποιηθούν για την άρση των περιορισμών. Το ίδιο έπραξε και το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας που εξέδωσε σχετικό ψήφισμα το οποίο κοινοποιήθηκε στο αρμόδιο Υπουργείο», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Τσακμάκης


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Personel Sağlık