Χάος στο Δ.Σ της ΕΠΣ Φθιώτιδας! Ασύλληπτες σκηνές… / Πανελληνίως ρεζίλι! Δείτε όλο το Δ.Σ σε βίντεο! (Εικόνες-ΒΙΝΤΕΟ)

Written by on 15 Ιανουαρίου 2020

Απίστευτες καταστάσεις βίωσαν  όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Φθιώτιδας στο κέντρο της Λαμίας.

Ρεπορτάζ: Πάνος Κατσώνης, Λάμπρος Αρναούτογλου, Νίκος Μωκος

 

Σε ένα διοικητικό συμβούλιο που θα μείνει στην ιστορία για τις ασύλληπτες εικόνες που καταγράφηκαν, υπήρξε ένταση φωνές αντεγκλήσεις ακόμη και η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Απίστευτη σκηνή! Παράγοντας του φθιωτικού ποδοσφαίρου σωριάζεται με χρονοκαθυστερηση ενώ κάνει δηλώσεις…

Ως νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας μίλησε ο Μ. Κορδολέμης / Για πραξικόπημα έκανε λόγο ο Κ. Σακελλάρης!

Δείτε ολόκληρη τη μετάδοση / Δεν ξαναδαμε τέτοια χάλια στη Ένωση

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και μετά από μιάμιση ώρα περίπου ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση με την πλευρά των 7 να ψηφίζει και να εκλεγεί νέο πρόεδρο τον Μιχάλη Κορδολεμη και την πλευρά του Κώστα Σακελλάρη να τονίζει ότι το ψήφισμα για την αναδιάρθρωση του Δ Σ ήταν άκυρο.

Να σημειώσουμε πως η νέα σύνθεση του Δ.Σ όπως ανακοινώθηκε από τους “7” είναι:

  • Πρόεδρος: Μιχάλης ΚορδολέμηςΑντιπρόεδρος Α’: Ασημωτός ΒαγγέληςΓ. Γραμματέας: Χρήστος ΦαφούτηςΤαμίας: Δημήτριος ΝικολάουΑναπληρωτής Γ.Γ.: Φαφούτης ΓεώργιοςΑναπληρωτής Ταμίας: Φαφούτης ΓεώργιοςΈφορος: Ζουμπόπουλος ΠαναγιώτηςΜέλη: Σακελλάρης Κώστας, Σιάπας Θωμάς, Καρακώστας Δημήτριος, Καλιόπη Κυριτσοπούλου

Οι  “7” είχαν  καταθεσει πρόταση μομφής εδώ και περίπου 1.5 μήνα και ζήτησαν να έρθει προ ημερησίας διάταξης το θέμα και να γίνει αναδιάρθρωση του ΔΣ. Ο Κωστας Σακελλάρης από την πλευρά του έχοντας, όπως υποστηρίζει, τη στήριξη 35 σωματείων ζητούσε να πάνε σε έκτακτη γενική συνέλευση. Κάπου εκεί ξεκίνησε ο χαμός…

Κανείς ακόμη δεν έχει αντιληφθεί τι πραγματικά συνέβη με όσους παρακολούθησαν ζωντανά από το Lamianow την συνέλευση να σχολιάζουν με τον χειρότερο τρόπο τα όσα συνέβησαν.

Το φθιωτικο  ποδόσφαιρο με τετοιες καταστάσεις πάει πολλά χρόνια πίσω. Δεν περιποιεί σε κανέναν τιμή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε μία γενική συνέλευση όπου επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου είχαν καταθέσει πριν από ενάμιση μήνα περίπου πρόταση αναδιάρθρωσης του Δ Σ.

Ο Μιχάλης Κορδολεμης

Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.

Να σημειώσουμε ότι κατατέθηκαν και μηνύσεις από τις δύο πλευρές αφού μετά το πέρας της συνέλευσης που ολοκληρώθηκε επεισοδιακά κλήθηκε η αστυνομία.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Personel Sağlık