Current track

Title

Artist

Current show

Current show


‘Aγριος τσακωμός Σερέτη – Πολάκη / Η συνέχεια στα δικαστήρια….

Written by on 28 Ιανουαρίου 2020

Στην αντεπίθεση περνά ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας Φώτης Σερέτης, έπειτα από τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη περί απουσίας επί 57 μέρες από την εργασία του.Σημειώνει, δε, πως θα καταθέσει μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του κ. Πολάκη.

Αφορμή στάθηκε η άγρια επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά του Φώτη .Σερέτη κατηγορώντας τον ότι έλαβε άδεια 57 ημερών σε μία διάρκεια ολίγων μηνών από την ημέρα του διορισμού του.

Ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας σε γραπτή του απάντηση μιλά για λάσπη και ψεύδη από την πλευρά Πολάκη, αφού όπως εξηγεί αποκρύπτει το γεγονός ότι τις μισές και πλέον από τις 57 ημέρες άδειας τις είχε λάβει ο προηγούμενος Διοικητής της 5ης ΥΠΕ που είχε διορισθεί επί ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης ο κ.Σερέτης αναφέρει ότι το διάστημα της απουσίας του επισκέφθηκε από κοντά όλα τα νοσοκομεία και τις υγειονομικές μονάδες της περιφέρειάς του η οποία είναι αυτή της Θεσσαλίας.  Μάλιστα καθιστά σαφές ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του, για την συκοφαντική δυσφήμιση στο πρόσωπό του.

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση Πολάκη:

“ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ !!! Έλεος ,,πληρώνουμε και τα ρεβεγιόν των ΥΠΕΑΡΧΩΝ ΤΩΡΑ ;;;; Διαβάστε το έγγραφο που μου έστειλαν από την 5ηΥΠΕ με υπογραφή του διοικητή Σερέτη !!!!!
ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !!!

ΥΓ Αλήθεια πως γίνεται από τις 19 Σεπτέμβρη που ανέλαβε τη διοίκηση ο κυριος Σερετης να λείψει για υπηρεσιακούς λόγους 57 ημέρες (ολογράφως πενήντα εφτά) μέχρι τις 30/12 και να πληρωθεί βέβαια τα εκτός έδρας ;;;; Ποιος είναι, ο «ταξιδευτής» Στερεάς και Θεσσαλίας;;;

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ:

Αν διαβάσεις το κείμενο σου σηκώνεται η τρίχα .Εκτος από λαμόγια είναι και πεινασμένοι ξεφτίλες .Εχει γράψει 57 ημέρες εκτός έδρας σε 3 μήνες και δέκα μέρες και γράφει και άλλη μια με διανυκτέρευση την παραμονή της πρωτοχρονιάς για να επισκεφτεί- λέει- το νοσοκομείο Βόλου και το κέντρο υγείας Ζαγοράς ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ για “υπηρεσιακούς λόγους” Δηλαδή να κάνει πρωτοχρονιά στο Πήλιο σε ξενοδοχείο και να πληρώνει το Ελληνικό δημόσιο!!!!!”

Όπως αναφέρει ο κ. Σερέτης σε μια μακροσκελή ανακοίνωση του “από τις 57 ημέρες που αναφέρεται ότι δήθεν μετέβην σε εκτός έδρας μετακινήσεις με οδοιπορικά, οι 30 ημέρες είναι μετακινήσεις που έκανε ο προκάτοχός μου και επί κυρίου Πολάκη διοριζόμενος διοικητής και μόλις οι 27 ημέρες ήταν δικές μου μετακινήσεις, εκ των οποίων μόνο οι 14 ήταν με διανυκτέρευση και οφείλονταν στο γεγονός ότι αναλαμβάνοντας υπηρεσία στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, την μεγαλύτερη σε γεωγραφικό μήκος υγειονομική περιφέρεια, θέλησα να έχω ιδία άποψη για τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας τα οποία υπάγονται στην αρμοδιότητά μου.

Αντί αυτού, ο κ. Πολάκης εν γνώση του αναφέρει ψευδώς, ότι όλες οι μετακινήσεις έγιναν από εμένα μέσα σε 3 μήνες και 10 ημέρες, προκειμένου να μεμφθεί την δουλειά που κάνουμε όλον αυτόν τον καιρό στην 5η ΥΠΕ, αλλά και να στοχεύσει ανεπιτυχώς, κατά της πολιτικής της κυβέρνησης στο χώρο της υγείας”.

Για ρεβεγιόν στο Πήλιο

Στις αιτιάσεις του κ.Πολάκη ότι έκανε ρεβεγιόν στο Πήλιο την Πρωτοχρονιά ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ τονίζει ότι “ο εκτοξευτήρας της λάσπης του όμως, δεν αναφέρει ότι μετέβην στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς το βράδυ της πρωτοχρονιάς, επιλέγοντας να ανταλλάξω ευχές στην αλλαγή του χρόνου με τους νοσηλευτές και ιατρούς του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς και επέλεξα το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας, διότι επί θητείας της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε αφεθεί πραγματικά στην τύχη του, τόσο από πλευράς υλικοτεχνικής υποδομής, όσο και από πλευράς προσωπικού”.

Καταλήγοντας ο κ. Σερέτης τονίζει ότι για τον κ. Πολάκη τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Το ήθος και η ευπρέπεια στον δημόσιο λόγο, χαρακτηρίζουν και τις πράξεις του καθενός μας. “Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη και τις επόμενες ημέρες καταθέτω μήνυση και αγωγή εναντίον του, για την συκοφαντική δυσφήμιση στο πρόσωπό μου. Θέλω τέλος να τονίσω, ότι η 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και εγώ προσωπικά καθώς και οι συνεργάτες μου, δουλεύουμε εντατικά όλο το 24ωρο και οι ύβρεις και οι συκοφαντίες δεν μας φοβίζουν. Απεναντίας μας κάνουν πιο δυνατούς, γιατί η δουλειά μας είναι η υπεράσπιση και βελτίωση της υγείας των πολιτών στους 9 νομούς της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, που έχουμε την εκ του νόμου αρμοδιότητα”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.Personel Sağlık